Zabava

Zvezdnica priznala, da je bila neumna

S.J.
21. 8. 2013, 13.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Nekdanji mož srbske zvezdnice Goce Tržan, ki je po očetu pol Slovenka, se je po dveh letih ločitve odločil oprati nekaj umazanega perila v medijskem obračunu.

Facebook
"Goca me je prijavila na policijo," je ubožček potožil srbskim novinarjem. Igor je ogorčen, saj je prepričan, da njegovih grozilnih sporočil ne bi smela jemati resno, saj naj bi bilo očitno, da jih je pisal v afektu. Razlog sporočil je bil prepir zaradi kredita za stanovanje, med katerim naj bi mu pevka celo grozila z nožem. Čeprav se je Goca medijskim obračunom doslej izogibala, saj jo je skrbelo, da bi hčerkica Lena tako izvedela kakšno neprijetno informacijo o svojih starših, pa tokrat ni ostala tiho. Medijem je poslala sporočilo, v katerem je opisala njun odnos v času zakona.
 
Plačevala je vse
 
Ivan je pozabil, da je še vedno sopodpisnik za kredit za Gocino stanovanje, ki ga je pevka kupila v času njunega zakona, vendar je pevka, preden so ji odobrili kredit, morala poplačati vse dolgove, ki sta jih imela do takrat Ivan in njegova mama. Dolgov pa očitno ni bilo malo, saj je Ivan, čeprav mu je Goca financirala vse stroške, ki jih je imel v času zakona, ga peljala na počitnice in mu kupila avto, skrivaj dvigoval tudi z računa, na katerega je spravljala zlato rezervo, da je ne bi skrbelo za prihodnost hčerke, če bi njena kariera morda propadla.
Poleg tega pa si je sposojal tudi od njenih prijateljev, ki jim je menda še danes ogromno dolžan. Prav ti prijatelji pa so tudi videli, da je znal biti v času zakona fizično agresiven do nje."Bila sem neumna," pravi zdaj Goca, ki je med drugim še zatrdila, da ji Ivan nikoli ni plačal preživnine za hčerko, čeprav je zdrav in bi si lahko našel službo.