Zabava

Nastopil bo tudi Parni Valjak

STA/M.J.
16. 8. 2013, 10.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ob Ivarčkem jezeru pod Uršljo goro v občini Ravne na Koroškem bo od danes do nedelje potekal festival Kluba koroških študentov, KKŠ Summer Fest. Na glavnem in elektronskem odru bo nastopilo 23 glasbenikov, med drugim danes zvečer tudi hrvaška skupina Parni Valjak. Organizatorji obiskovalcem tudi čez dan obljubljajo pester program.

Svet24

Koncept festivala ostaja podoben lanskemu. Pestremu dnevnemu dogajanju, ki bo postreglo s športnimi igrami in drugimi zabavnimi dogodki, sledijo večerni koncerti znanih domačih in tujih glasbenih gostov.

Po drevišnjem nastopu Parnega Valjaka bo v soboto glavni oder pripadel skupinam Elvis Jackson, MI2 in Zaklonišče prepeva. Elektronski oder, kot ga imenujejo organizatorji, danes gosti dvojico iz Nemčije Rey&Kjavik ter nekaj domačih ustvarjalcev. V soboto bosta oder zavzela Mike Vale in Alex Cvetkov, pridružili pa se jim bodo tudi domačini.

Organizatorji največjega dvodnevnega festivala na Koroškem ta konec tedna pričakujejo od 3000 do 4000 obiskovalcev, ki lahko ob Ivarčkem jezeru tudi brezplačno kampirajo.