Zabava

Robbie Williams v Zagrebu: ''Imam velik ku....''

STA/M.J.
15. 8. 2013, 11.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Britanski pop zvezdnik Robbie Williams je v torek na zagrebškemu stadionu Maksimir poskrbel za pravi glasbeno-scenski spektakel, ki si ga je ogledalo 35.000 obiskovalcev. Williams je v več kot dvournem nastopu predstavil nabor skladb z novega albuma Take The Crown, postregel pa je tudi s številnimi uspešnicami iz svoje 20-letne glasbene kariere.

Robbiewilliams.com

Williams je, kot piše hrvaška tiskovna agencija Hina, koncert uvedel z energično kombinacijo starega in novega s skladbama "Hey Wow Yeah Yeah" in "Let Me Entertain You". Sledil je pevčev energični performans, ki ga ni "ohladil" niti dež. Williams je neutrudno plesal, igral, pel in napravil celo nekaj sklec, medtem pa prepeval uspešnice, kot so "Monsoon", "Sin Sin Sin", "Kids", "Bodies" ter "Strong".

Prav tako pevec ni pozabil na vse tiste, ki se ga spomnijo še iz mladih dni, kot člana skupine Take That. Tem je poklonil skladbo "Everything Changes".

V drugem delu koncerta so na Maksimirju odmevale tudi uspešnice "Millennium", "Better Man", "Sexed Up", "Hot Fudge" in "Rock DJ". Williams kot izjemen šovman z odličnim smislom za humor od občinstva zahteva stalno interakcijo. Občinstvo, ki ga dež prav tako ni prav nič zmotil, je s pevcem sodelovalo in ga tudi nagradilo s ploskanjem in glasnimi ovacijami.

Kot še piše Hina, je britanski glasbenik v Zagrebu ponovno pokazal, da je resnično pravi zvezdnik. V hrvaško prestolnico so mu prišli prisluhniti številni oboževalci iz sosednjih držav, tudi iz Slovenije.