Zabava

Od ločitve ju loči le še podpis

mv
14. 8. 2013, 09.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Slovenski igralec Jurij Zrnec, ki ga zadnji dve leti le redko ulovimo v javnosti, se menda dokončno ločuje od žene Sabine Kogovšek. Kot poročajo različni slovenski tabloidi, naj bi zakonca od tega usodnega koraka ločeval le še podpis ločitvenih papirjev.

Mediaspeed

Igralca Jurij Zrnec in Sabina Kogovšek sta oktobra 2012 presenetila z novico, da bosta – v želji, da bi rešila zakon – nekaj mesecev preživela ločeno. Celotno preteklo leto je bilo za slovenskega igralca precej naporno, saj je preživel pljučno embolijo in nato še poškodbo noge, letos marca pa je že vse kazalo na to, da mu bo uspelo rešiti vsaj zakon s Sabino. A kot poročajo različni slovenski mediji, naj bi par vseeno klonil pred težavami, ki so pestile njun odnos. Od ločitve naj bi ju ločeval le še podpis ločitvenih papirjev. Ne Sabina ne Jurij ločitve ne komentirata, saj pravita, da je to le med njima, hkrati pa si ne želita napihovati osebnih zadev.

Med njima še vedno spoštovanje

Par kljub domnevni ločitvi po pričevanju njunih prijateljev ostaja v dobrih odnosih, med njima je še vedno veliko spoštovanja. Večno zvestobo sta si sicer obljubila leta 2007, v petih letih sta se jima rodili dve deklici, danes štiriletna Leni in enoletna Lola. Vedno sta veljala za enega najlepših slovenskih estradniških parov in večina je upala, da jima bo uspelo premagati težavno leto.

Mediaspeed