Zabava

Srbski pevki ukradli več kot 10.000 evrov

S.J.
10. 8. 2013, 17.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Srbska pevka Nataša Bekvalac je šla na grški otok Zakintos, kjer je imela nastope, potem pa je še podaljšala bivanje, saj je želela uživati v dopustu, vendar so ji načrte prekrižali tatovi.

Twitter, Mediaspeed
Ukradli so ji ves zaslužek.

Nataša je želela, da ji organizatorji za koncerte plačajo na koncu dopusta, da bi tako denar nesla domov, saj mora plačati stroške stanovanja, v katerega se bo kmalu vselila. Tako so ji organizatorji denar prinesli kar na plažo, kjer se je kopala. Po dogovoru so ji plačali 10.000 evrov in odšli, Nataša pa je ostala na plaži, kjer je uživala s hčerko Hano, sestro Kristino in njeno hčerko. Čeprav je dobro pazila na torbo, so bili tatovi bolj spretni in so odnesli denarnico, v kateri so bili denar in kartice.

Nataši ni jasno, kdaj se je to zgodilo, saj ni opazila ničesar. Ko je ugotovila, da so jo okradli, je bila v takem šoku, da se je vsa tresla. Ko so jo pomirili, je šla na policijo in prijavila krajo, blokirala kartice in poklicala starše, da so ji poslali denar za stroške v Grčiji. Zaveda se, da je možnosti, da bi dobila denar nazaj, vse manj. Edina sreča je, da je dokumente pustila v hotelskem sefu.

Twitter, Mediaspeed
V Grčiji uživa v družbi sestre in njenih dveh hčerk.