Zabava

V narodno-zabavnem ansamblu priznali krivdo

A.M.
6. 8. 2013, 06.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Po dveh uspešnih albumih in nato po večletnem zatišju v glasbenem ustvarjanju so se fantje iz zasedbe Mladi Dolenjci (končno) prebudili.

Mediaspeed

»Mladi Dolenjci priznamo, da smo dolgo – predolgo odlašali z ustvarjanjem novih skladb. Sedaj smo v roke končno dobili pravo besedilo, ki je delo Mateja Kocjančiča, in tako smo naredili skladbo z naslovom Priznam. Priznamo, da je res predolgo trajalo, a upamo, da vam bo pesem všeč. Res je tematika besedila nekoliko drugačna, a naslov je pravi ... Torej, še enkrat priznamo, da bo sedaj vse drugače,« so ob tej priložnosti povedali Mladi Dolenjci, ki bodo z novo polko Priznam, za katero je melodijo ustvaril kitarist in glavni vokalist Lado Šurla, zagotovo razveselili vse ljubitelje domačih viž in napevov.

Glede na to, da so Lado, Tomaž in Simon z novo poskočno skladbo priznali svoj greh, jim bodo oboževalci to vsekakor oprostili. Že za voljo nepozabnih njihov viž, kot so Nocoj je druga rekla mi, Očka bom postal, Brez otroških oči ter številne druge, ki jih delijo s poslušalci že 17 let.