Zabava

Denis je pokazal svojo nežno plat...

N.V.
31. 7. 2013, 14.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Denis Chorchyp se je tokrat odločil za snemanje videospota za pesem V tem življenju, v kateri iskreno govori o svojih vzponih in padcih. O otroštvu, ki ni bilo najbolj rožnato, pa tudi o vseh lepih stvareh in zmagah, ki jih je doživel.

Nina Valant, Anka Bulovec
Denis in pa režiser in snemalec Vladan Janković.

In da v življenju res ne gre vedno vse, kot si zamislimo, se je ravno pri snemanju tega videospota zgodilo nekaj, kar to le še potrjuje, nam je povedal Denis. Videospot so snemali že pred slabima dvema letoma, pa se je potem zgodila tehnična nesreča in so se snemalcu in režiserju Vladanu Jankoviču, zbrisali prav vsi posnetki. Seveda je to celotno ekipo potrlo, ni pa jim vzelo volje, da bi spot nekoč vendar ugledal luč sveta.

Čakali smo pravi trenutek, da spot ponovno posnamemo in verjamem, da je tokrat narejen še boljše, kot je bil prvič. Saj pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra,” je nasmejano povedal Chorchyp. Za snemanje tokratnega spota je izbral kar svoje domače gorenjsko okolje, kjer se tudi najbolje počuti in kjer preživi največ časa. Spot je ekipa namreč snemala v Gozd Martuljku, v hotelu Špik, posneli pa so ga v enem dnevu.

Za snemanje videospota za to mirno pesem se je profesionalni borec in raper odločil, ker želi ljudem pokazati še svojo mirno in nežno plat, saj jih še vedno veliko napačno misli, da je vse, kar dela v življenju, le pretepanje. “Veliko ljudi si borilne veščine še vedno predstavlja kot pretep na ulici, kar pa je daleč od tega, to je šport, enako kot smučanje ali košarka. In to je moj način življenja, saj sem pri vseh stvareh v življenju tako bojevit, le na cesti na srečo ne.

Denis vam za konec sporoča del besedila iz svoje pesmi: “V tem življenju naredu sm napake, ki ne morm jih popravt, v tem življenju naredu sm velik stvari zarad kerih morte me pozdravt, v tem življenju vsak išče svojo pot, v tem življenju vsak se enkrat zmot.” In dodaja, da ne obsojajmo ljudi, če jih ne poznamo dovolj dobro, poiščimo v vsakem dobre stvari in naj dan ne mine brez smeha ter dobre volje. 

Nina Valant, Anka Bulovec
Nina Valant, Anka Bulovec
V pesmi V tem življenju je Denis iskreno spregovoril o svojih vzponih in padcih.
Nina Valant, Anka Bulovec
Denis in pa režiser in snemalec Vladan Janković.