Zabava

Srbski pevki mož umrl na rokah

S.J.
17. 7. 2013, 08.24
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Zakonska sreča za balkansko zvezdnico Gogo Sekulić ni trajala dolgo. Pred nekaj dnevi je namreč v nemški bolnici umrl njen mož Igor Ramović, ki je izgubil kratko, a težko enomesečno bitko z rakom na trebušni slinavki.

Arhiv
Pevka je bila ob možu, ko je ta nenadoma umrl.

41-letnemu Igorju so najprej v Srbiji napačno diagnosticirali rak debelega črevesa. Potem je zdravljenje nadaljeval v Nemčiji, kjer so se že pripravljali na presaditev slinavke.

Arhiv
Sesulo jo je ...

Ko je Goga izvedela za njegovo bolezen, je takoj odpovedala vse koncerte in bila ves čas ob njegovi bolniški postelji. Za zdravljenje sta dala v prvi fazi 20.000, za drugo pa je bila (s transplantacijo) predvidena cena 700.000 evrov. Vendar Igor žal druge faze ni doživel.

Čeprav so mu zdravniki napovedovali, da bi po presaditvi lahko živel še leta, je Igor nenadoma umrl. Napovedi zdravnikov so bile res slabe, vendar ni česa takega nihče pričakoval. 

Redki vedeli za bolezen 

Pred nekaj dnevi se je zvečer Goga z Igorjem še šalila in kovala načrte za počitnice, čim si bo opomogel. Igor ji je na to želel nekaj odgovoriti, vendar je v tistem trenutku umrl.

Takoj ko je pevka zavpila, so pritekli zdravniki, vendar so lahko samo še ugotovili, da je Igor umrl. Pozneje so v bolnico prišli njuni prijatelji, Igorjevi starši pa so se šele nato odpravili na pot iz Srbije v Nemčijo.

Goga je zdaj v šoku, prav tako njeni glasbeni kolegi, saj so le redki sploh vedeli, da je Igor bolan.