Zabava

Resnica o pretepu pri Jankovićevih

Mojca Vakselj
21. 4. 2013, 16.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V medijih še vedno odmeva pretep, v katerega sta bila vpletena partnerica Damijana Jankovića Ursula Gawish in njen 'svak' Jure Janković. 20-letnica nam je zaupala, kaj se je pretekli petek res dogajalo v ljubljanskem lokalu.

Mediaspeed
Ursula in Damijan.

»Že davno pozabljena Maxime Pikula išče pozornost preko nas. Jaz je ne potrebujem, saj sem sama tista, ki grem vsak večer spat, k moji boljši polovici, » nam je zaupala Ursula Gawish, 20-letna izbranka Damijana Jankovića, starejšega sina ljubljanskega župana. Razložila nam je tudi, kaj se je dogajalo prejšnji petek, ko se je v enem od ljubljanskih lokalov zabavala v družbi svojega 'svaka' Jureta Jankovića. Slednji je padel v oči manekenki Maxime Pikula, ki je pred Ursulo grela posteljo Damijana Jankovića.

Varnostnik varoval njuno mizo

Skočila naj bi mu v objem, on pa jo je odrinil. Rjavolaska naj bi ob tem priletela v Ursulo, ki jo je s pijačo po nesreči polila. Dekleti sta se nato začeli lasati, Ursula pa trdi, da se je le branila. Preostanek večera je nato ob mizi, kjer je sedela z Juretom, stal varnostnik, da bi varoval Jureta, ki so mu neznanci prej grozili. Domnevnega pretepa, v katerem naj bi jo mlajši sin ljubljanskega župana pošteno skupil, ni želela komentirati, znano pa je, da sta se z Juretom zabavala pozno v noč in se nato skupaj vrnila domov.