Zabava

Erika, Damijan in Klara - sreča 'na seniku'

Mojca Vakselj
19. 4. 2013, 14.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Erika in Damijan Smolak, golobčka, ki sta se spoznala v resničnostnem šovu Ljubezen na seniku, sta pred mesecem dni prvič postala starša.

Facebook

Pridružila se jima je deklica Klara, ki je menda izjemno priden otrok, za dobro počutje mamice Erike pa vestno skrbi tudi očka Damijan.

Erika in Damjan sta Slovenijo pred dobrim letom ganila s svojo televizijsko ljubezensko zgodbo, ki sta jo septembra lani zapečatila s poroko, pred mesecem dni pa sta družino povečala s hčerko Klaro, ki je precej spremenila njuno življenje. »Zdaj je več obveznosti, vedno moraš biti pripravljen na nepričakovano. Vseeno pa je izkušnja zelo lepa,« nam je zaupal ponosni očka Damijan. Vse tegobe so namreč pozabljene, čim se mu mala Klara nasmeji ali ko mu jo uspe potolažiti, če neustavljivo joka.

Razvaja svoji dekleti

Deklica je pred dnevi dopolnila šele mesec dni, zato o kakšni konkretni podobnosti še ni moč govoriti, vseeno pa Damijan pravi, da je deklica trenutno bolj podobna Eriki. »Le usta ima bolj po meni,« je še dodal. Tako novopečena mamica kot dojenčica se počutita dobro, Eriki včasih le primanjkuje malo spanca. »Oba kakšne dneve manj spiva, sicer pa je Klara pridna. Trudim se, da ju obe razvajam; če sem doma, pa z veseljem prevzamem tudi podiranje kupčkov,« nam je za konec še povedal Damijan.

Facebook
Facebook