Zabava

Jelena Rozga v čipkastem bodiju

K. Š.
27. 3. 2013, 13.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

35-Jelena Rozga se je v novem videospotu pokazala v seksi čipkastem bodiju in seveda v enem dnevu dosegla neverjetno gledanost.

Simpatična hrvaška pevka Jelena Rozga že nekaj časa osvaja odre tudi po vsej Sloveniji, niza hit za hitom, pred nedavnim – za dan žena –  jo je na prvem samostojnem koncertu v Sloveniji raprodana Dvorana Tabor v Mariboru na oder pospremila z bučnim aplavzom in jo spremljala vse do konca. Slovensko občinstvo je postavno Splitčanko, eno izmed najbolj popularnih hrvaških pevk, ki je vedno polna energije, odlično sprejelo in ji potrdilo, da jo res obožuje. 

Avtorji skladbe 'Nirvana' so - glasba: Tonči Huljić, tekst: Vjekoslava Huljić, aranžma: Boris Đurđević.

Njen album Best of Jelena Rozga je bil odlično sprejet in je lani konec leta zanj v domovini prejela zlato ploščo. ''V tem zagonu nadaljujem svoje delo. S ponosom vam predstavljam novo skladbo 'Nirvana', za katero mislim, da bo zelo uspešna. Že na splošno verjamem v nirvano in prepričana sem, da se bo vse izteklo tako kot se mora. V videu sem zaplesala zelo težko koreografijo in končno sem lahko združila to, kar sem si vedno želela – ples in glasbo, ki sta mi že kot majhni deklici bila na prvem mestu,'' je iskrena priljubljena pevka in dodaja: ''Reakcije sodelavcev in prijateljev ob poslušanju najnovejše skladbe 'Nirvana' so me pustile brez besed -  upam, da bo reakcija publike podobna, tako kar se tiče pesmi kot videospota. 'Nirvana' je glasbeno nekaj popolnoma drugačnega od mene, zato smo posneli videospot, ki me tudi predstavlja na način kot me doslej še niste videli.'' 

Še pred samimi izidom spota, je seksi blondinka na spletu objavila kup fotografij, na katerih je pozirala v čipkastem bodiju. S to potezo je seveda dosegla, da so vsi njeni sledilci komaj čakali na objavo spota. Ta sicer ni nič posebnega, je pa v enem samem dnevu vseeno navdušil več kot 100.000 ljudi. 

Najnovejši videospot, popolnoma drugačen od vseh njenih dosedanjih, vsebuje plesno koreografijo, v kateri je Jelena po 17 letih odsotnosti iz plesne scene, ponovno zaplesala balet in odplesala koreografijo, ki jo je, samo za potrebe videospota, ustvarila Tamara Despot. Solo plesne delavnice, zahtevna koreografija, koreografija s plesalcema Mihaelom in Damirjem,... so samo del vsega zanimivega, kar prinaša Jelenin novi spot Nirvana, ki s plesom in gibom telesa pripoveduje najnovejšo pesem.

''Nikoli doslej nove pesmi nismo predstavili vzporedno z novim videospotom, zato je vznemirjenje toliko večje. Skladba Nirvana prinaša, ne samo novo glasbeno podobo, temveč tudi neko mojo drugo stran, ki sem se jo po dolgem času spet odločila razkriti. Nirvana ima močan ženski tekst, govori o ženski, ki čaka svojega moškega in, ki se je pripravljena soočiti s svojo usodo. V življenju se je potrebno boriti zase in si vzeti, kar ti pripada, kar je tvoje, ker življenje ni čakanje, življenje se dogaja zdaj,'' za konec pravi lepa Jelena.