Zabava

Polbrat in polsestra v razmerju

M.V.
8. 3. 2013, 12.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Kmalu po tem, ko so v Nemčiji začeli s predvajanjem resničnostne dokumentarne serije Sedem dni seksa, so jo umaknili iz programa, saj so ugotovili, da enega od parov sestavljata moški in ženska, ki imata istega očeta!

Bild
Andreas in Cathleen imata istega očeta, a se že devet let ljubita.

Nemška oddaja Sedem dni seksa je takoj po predvajanju prve epoziode postala prava uspešnica, zato so bili gledalci toliko bolj presenečeni, ko so jo brez obrazložitve umaknili iz programa. Televizija je bila zelo skrivnostna glede pravega razloga za umik resničnostne oddaje, nemški tiskani mediji pa so se odločili, da bodo stvari prišli do dna. Nemška revija Bild je pisala, da so oddajo ukinili zato, ker so ugotovili, da sta eden od prijavljenih parov v bistvu polbrat in polsestra.

Čeprav imata istega očeta, sta že devet let par.

Ujeli so ju na laži

43-letni Andreas in 31-letna Cathleen sta to najprej skrivala pred producenti, ko je slednje kontaktirala njuna sorodnica in jim zaupala, da imata golobčka istega očeta in sta v incestnem razmerju pa so nenavaden par postavili pred dejstvo in od njiju zahtevali resnico. Andreas in Cathleen sta potrdila, da sta v sorodu, a tudi že devet let v razmerju. Ko sta se spoznala se nista zavedala svoje povezave, ko sta ugotovila, da imata istega očeta pa jima je bilo že vseeno.

Producenti so bili zgroženi nad tem, da par z njimi ni delil celotne resnice, zato so snemanje ustavili. Oddaja, v katero se pari prijavijo, da bi izboljšali svoje seksualno življenje se je tako končala, preden bi se lahko sploh dobro začela. Cathleen je bila nad odločitvijo producentov razočarana, a tudi prepričana, da jim bo žal. »Niso predvajali najbolj zanimive oddaje,« je še dodala za konec.

Bild
Zaradi njiju so ustavili predvajanje oddaje.