Zabava

Potrjeno! Severina spet zaljubljena

M. V.
4. 3. 2013, 19.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Po mesecih ugibanj, ali je ljubezni med Severino in Milanom Popovićem resnično konec, je odgovor na vprašanje podala kar Severina sama. Potrdila je, da je močno zaljubljena. V Milana!

Hrvaška diva Severina ima za sabo kar nekaj burnih mesecev, v katerih so mediji izčrpno poročali o njenem razhodu s srbskim poslovnežem Milanom Popovićem. Par se je razšel lani avgusta in vmes so zvezdnici pripisali kar nekaj afer, ki pa so se izkazale za lažne. Severina je imela namreč očitno dovolj natolcevanj in je med gostovanjem v hrvaški oddaji AMi G Show potrdila, da sta se z Milanom pobotala.  

"Ljubiva se. Skupaj sva. Najina ljubezen ni bila nikoli pod vprašajem," je povedala pevka.

Sin upihnil prvo svečko

Medtem ko je Milan svojo večno ljubezen do Severine srbskim medijem izpovedoval že decembra, je bila pevka glede tega precej skopa s komentarji, a očitno ji je presedlo, da ji pripisujejo razmerja z drugimi moški. Par pa ima več kot le en razlog za to, da praznuje svojo ljubezen, pred dneiv je namreč prvi rojstni dan slavil njun prvorojenec Aleksander.

Milan ima srce za otroke

Slednji je tako zelo navdihnil Milana, da je začel sodelovat v številnih humanitarnih akcijah posvečenim otrokom. V zadnjem letu je tako daroval kar 500 tisoč evrov, ki  so namenjeni nakupu opreme za nakup opreme za ginekološko kliniko in inštitut za varstvo otrok in mladoletnikov v Vojvodini.

##IMAGE-21357##