Zabava

Nina Osenar se vrača na male zaslone

M. V.
4. 3. 2013, 10.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Že nekaj časa krožijo govorice, da se postavna Kamničanka Nina Osenar vrača na male zaslone. Vodila naj bi zabavno oddajo na Planet TV.

Kar nekaj let je minilo, odkar smo  simpatično Nino Osenar nazadnje opazovali na malih zaslonih, kot kaže pa se bo to kmalu spremenilo. Postavna voditeljica naj bi namreč neuradno v bližnji prihodnosti vodila oddajo na Planet TV.

K sodelovanju jo je menda povabil Igor Gajič, novi programski direktor Planet Tv-ja.

Nina, ki se je vmes uspešno preskusila tudi v vlogi pevke, naj bi vodila zabavno oddajo, v kateri bodo morali prijavljeni pari dokazati, kako dobro se poznajo. Potiho se govori tudi o honorarju, ki naj bi ga prejela voditeljica. Slednji naj bi znašal tisoč evrov na oddajo, kar je več, kot so Osenarjevo na POP TV plačali za vodenje Big Brotherja.

Srečna poslovno in zasebno

Poleg poslovnega življenja pa gre Nini vse po maslu tudi zasebno. Že skoraj leto dni je namreč srečna v objemu novinarja Jureta Aleksiča, s katerim pa se le redko skupaj pojavita na družabni sceni. Svojo ljubezen želita namreč ohraniti zase, sploh Nina, ki se je v preteklosti zaradi svojega ljubezenskega življenja pogosto znašla na rumenih straneh.

##IMAGE-21352##