Zabava

Oriana v objemu novega dolgolasca

R.T.
25. 2. 2013, 07.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V Orto Baru se je v četrtek znašlo precej slavnih ljudi. Med drugimi Pero Lovšin in seksi Oriana Girotto. Razlog: Hellcats in C4.

C4 je glasbena skupina iz Ljubljane, ki igra predvsem glasbene hite iz sedemdesetih in osemdesetih. Skupina je že nekajkrat navdušila občinstvo Orto Bara in tudi tokrat ni bilo nič drugače. Odigrali so dobro, čeprav je bilo morda nekoliko preglasno ozvočenje in zaigrali so vse največje hite. Od Motley Crue, Deep Purple do AC/DC. Čeprav je skupina naravnana predvsem žurersko, se pravi poskušajo poslušalcem pripraviti dober žur. Tako lahko slišimo hite skupin kot so Guns N' Roses, po drugi strani pa tudi manj komercialne komade kot je recimo Black dog (Led Zeppelin). Skupina je vsekakor nekaj posebnega predvsem zaradi Billyjevega vokala, ki pravzaprav omogoča igranje pesmi, ki imajo tako specifične vokale. Seveda so tudi ostali člani prekaljeni mački v rock vodah in vedo kako se stvari streže.

Med koncertom Hellcats, ki so igrale pred C4, smo opazili Oriano Girotto, ki se prijazno hahlja kitaristu skupine C4. In kot kaže se med Maticem Ajdičem in Oriano nekaj plete. Pravzaprav smo po nasmeških in ljubečih pogledih prepričani, da se je že napletlo. Na srečo pa oboževalke tega niso opazile, saj bi Oriana gotovo dobila cel kup ljubosumnih pogledov.

Koncert v Ortu je bil vsekakor uspeh, tako po številu obiskovalcev, ki so bili lačni dobrega rock žura, kot zaradi dejstva, da je težja kitarska glasba še živa in zdrava v srcih ljubiteljev glasbe.

Zasedba:
Boštjan Vajs - bobni,
Matic Ajdič - kitara
Sergej Pobegajlo - bas kitara
Billy - vokal

Ne pozabite si še prebrati reportaže skupine Hellcats!