Zabava

Igra z brki tudi na pametnih telefonih

I. P.
23. 2. 2013, 08.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Hitrost, sneg, zabava, 'mustače' in Filip Flisar so besede, ki bi lahko opisale smučarsko disciplino prostega sloga ski cross.

Enako pa lahko opisali tudi mobilno igro Filip Flisar ski cross, ki je na voljo v trgovini Google Play in Apple app store. Brezplačna mobilna aplikacija, igra Filip Flisar Ski cross, je nastala v sodelovanju s Filipom kot sad dela mladih slovenskih studiev Appsick in Frisky Pig. V igri si nadeneš Filipove brke, izbereš progo ter se poženeš po belih strminah.

Ker Filip prav te dni okreva po poškodbi vratnih vretenc, ki jo je staknil na enem izmed treningov, mu ne preostane drugega, kot da formo ohranja s premagovanjem nasprotnikov na mobilnem telefonu. "Pa smo jo končno dočakali! Vse skupaj se je začelo s sporočilom na Facebooku in ven je prišla super igrica! Res sem zelo ponosen na fante, ki so se trudili in jo naredili tako dobro. Že sama ideja dobro sovpada z mojo naravo, ki ni nikoli dolgočasna, prav takšna pa je tudi igrica – zanimiva, sveža in zabavna!" Glasbo zanjo je prispevala slovenska pank-rokovska skupina Elvis Jackson.