Slovenija

Murko prodaja svojega otroka za 5.000 evrov

A.M.
25. 2. 2013, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Vseslovenski slavček Damjan Murko že od svojega pojavljanja v medijih dviguje prah, pa tudi če ga ni. Po vseh peripetijah se je skupaj z ženo Majo odločil, da vendarle pokaže sina Tiarja, a ne za vsako ceno. In kakšna je izklicna cena?

##IMAGE-20973##

"Javljam se vam s ponudbo, ki bi vas utegnila zanimati. Z ženo sva se odločila, da je prišel čas, da v začetku meseca maja pokaževa najinega sina Tiarja javnosti. Zato bi vas rad obvestil, da bova fotografije z ekskluzivno zgodbo prodala najboljšemu ponudniku. Izklicna cena je 5.000 evrov, neto seveda. Verjamem, da je cena realna in da se bo kmalu našel ponudnik, ki za fotografije ponudi vsaj toliko. V bistvu sva se s soprogo odločila, da del sredstev nameniva v dobrodelne namene," je se glasila Damjanova ponudba, ki je priromala v uredništvo.

Seveda smo za komentar zaprosili tudi Damjana Murka, predvsem zaradi tega, zakaj takšna cena? "Z ženo sva se odločila, da prodava slike otroka, predvsem zato, ker bi rada s tem naredila nekaj lepega, nekaj koristnega. Vse pa ima svojo ceno, zato je ponujena cena taka kot je in nikakor ne bova odstopala, če si naslovnice z mojim sinom ne morete privoščiti, me na vaših ali kateri drugih straneh pač ne bo. Če lahko moj otročiček že na začetku svojega življenja naredi za nekega drugega otroka nekaj dobrega, ki morda nima take sreče kot moj, se mi to ne zdi nič napačno, pravzaprav spodbudno. Take in podobne geste seveda pozdravljam in povdarjam, da bova z ženo del sredstev podarila v dobrodelne namene. Komu in koliko pa je seveda najina stvar," je dejal naš slavček.

##IMAGE-20972##