Zabava

Omar Naber s skupino Sladka sled za brezdomce

30. 1. 2013, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V sodelovanju z Društvom za pomoč in samopomoč brezdomcev Kralji ulice skupina Sladka sled organizira vseslovensko humanitarno akcijo zbiranja toplih oblačil in hrane imenovano Podaj roko sočloveku.

Osnovna prioriteta oziroma cilj Sladke sledi je širiti zadovoljstvo med ljudi, ter jim s preprostimi dejanji na obraz priklicati nasmeh.
"Na poti našega delovanja se imamo veliko željo vključevati in se povezovati z dobrodelnimi in s humanitarnimi organizacijami od skrbi za najmlajše do pomoči starejšim in medgeneracijsko povezovati ljudi. Omar je dobrodelno zelo aktiven od obiskovanja otrok do dobrodelnih koncertov, kar nam je v zelo velik zgled in motivacijo."

Kdo so Sladka sled? "Pravijo, da je mladost norost, a je za nas tudi čas, ko pričnemo mladi graditi na boljši prihodnosti, tako da pomoči potrebnim ponudimo roko, iskren nasmeh ter topel objem. Smo ekipa mladih nadobudnih prostovoljcev pod skupnim imenom Sladka sled, ki nas je medsebojno povezal slovenski pevec Omar Naber. Iz skupine oboževalcev smo prerasli v nekaj več, nekaj kar bo sejalo srečo in ljubezen vsepovsod, ter tako se je rodila se ideja za Sladko sled."

Kje lahko najdemo Sladko sled: "Na pričetku naše poti smo prisotni na Koroškem, Primorskem in Gorenjskem. Moč glasbe je povezala mlade iz različnih koncev Slovenije. Moč glasbe in moč Omarja, ki lahko mlade tako poveže in navdihuje. Kontaktirate nas lahko na: sladkasled@mail.com."

Oblačila in hrano lahko dostavite na spodaj navedena mesta, ter za podrobnejše informacije o nahajališču zbirališč kontaktirate predstavnike za navedena področja.

 

Prostovoljci ekipe Sladke sledi bodo skupaj z Omarjem Naberjem na dan zaključka humanitarne akcije 26.3.2013 obiskali Kralje ulice.