Zabava

Leonardo še ob eno manekenko

S.R.
3. 11. 2012, 13.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Hollywoodski lomilec ženskih src je očitno spet samski. 37-letni igralec se je namreč nedanov razšel z manekenko Erin Heatherton.

Leo in Erin sta se začela dobivati decembra lani, le nekaj mesecev po tem, ko je Leonardo končalkratko razmerje z ''opravljivko'' Blake Lively. A par ni skupaj dočakal niti ene obletnice. Neimenovani vir blizu para je medijem zaupal, da sta se razšla pred nekaj tedni, ter da med njima ni hude krvi, saj se imata še vedno rada. Razlog za razpad zveze naj bi bila njuna naporna urnika, ki jima nista dopuščala dovolj časa za druženje. Po besedah vira naj bi par tako ostal v prijateljskih odnosih. Oba sta pač spoznala, da njuna zveza nima prihodnosti in se skupaj odločila, da je čas, da se razideta.

Za Leonarda je letošnje leto sicer izjemno naporno, saj je najprej v Avstraliji posnel novo filmsko verzijo romana Veliki Gatsby (''the Great Gatsby''), nato film ''Django Unchained'' v New Orleansu, tsedaj pa snema ''Wolf of Wall Strett'' v New Yorku.

Erin je tako postala še ena izmed Leonardovih bivših deklet super manekenk. Pred tem je imel slavni igralec namreč razmerja z Brazilko Gisele Bundchen (2001-2005) in Izraelko Bar Rafaeli (2006-2011).