Zabava

Brad Pitt postal rastafarijanec?

S.R.
10. 10. 2012, 13.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Brad Pitt se je v intervjuju za revijo Interview prelevil v pravega rastafarijanca, obenem pa je zatrdil, da je družina na prvem mestu.

##IMAGE-15487##Še danes eden najbolj zaželenih moških v Hollywoodu je na platnu pustil svoj pečat, za vlogo v filmu Nenavaden primer Benjamina Buttona pa je bil celo nominiran za oskarja. 48-letni igralec se je za potrebe intervjuja prelevil v rastafarijanca s pravimi ''dredi'' in se nastavil pred objektiv fotografa Stevena Kleina. V starem puloverju, z zaprtimi očmi in bradico Pitt izgleda, kot da je v nekem drugem svetu. Na drugih fotografijah pa se je igralec med drugim prelevil tudi v plačanega morilca in potepuha.
Zvezdnik je v intervjuju sicer zatrdil, da se v zadnjih letih poskuša vse bolj osredotočati na vloge, ki odsevajo njegovo vlogo očeta. Želi namreč, da je film dovolj pomemben, da zaradi njega za nekaj časa zapusti družino. Angelina in njunih šest otrok mu namreč pomenijo vse. Dodal je še, da je v karieri dosegel dovolj, da lahko sedaj s precejšnjo svobodo izbira vloge, čuti pa tudi, da katerokoli vlogo že vzame lahko odigra z določeno stopnjo kvalitete. Poleg tega je pomembno tudi, da s svojimi vlogami ''ne osramoti družine''. A na srečo je v poslu že dovolj časa, da točno ve, katerim osebam dovoli da ga z vlogo občasno oddaljijo od vloge očeta in moža.

Prav to je za Brad dandanes najpomembnejše. Pravi namreč, da če nekaj mesecev žrtvuje 14 ur dnevno za nek film in zato zanemarja otroke in Angelino, je ključnega pomena, da dela z ljudmi, ki jih spoštuje in da skupaj poskušajo nekaj doseči.

Bradov najnovejši projekt je sicer vloga Andrewa Dominika v filmu ''Killing Them Softly'', ki pa kljub temu da gre za triler po Bradovih besedah skuša ponuditi tudi vpogled v politiko. Ob tem je Pitt še dodal, da je Amerika v ''posebno grdem položaju'', saj so prebivalci politično razdeljeni bolj kot kadarkoli prej. ''A ta razdelitev ni posledica tega, da želijo stranke ugotoviti, kaj ja najboljše za ljudi, temveč preproste želje strank po prevladi'', še doda Brad. Film ''Killing Them Softly'' v ameriške kinematografe sicer prihaja 30. novembra, pri nas pa si ga bomo lahko ogledali od 6. decembra naprej.