Šport

Bold – po zmagi s tremi Švedinjami!

K.Š.
6. 8. 2012, 22.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Zlata medalja, olimpijski rekord in za piko na i še tri seksi švedske športnice v hotelski sobi … In to do treh zjutraj. Kdo si je to privoščil?

Jamajški superzvezdnik Usain Bolt je zablestel v vsej svoji veličini. Samozavestni sprinter je v nedeljo osvojil zlato medaljo v teku na 100 metrov. S časom 9,63 je postavil nov olimpijski rekord in drugi izid vseh časov, za lastnim svetovnim rekordom pa je zaostal za pet stotink sekunde. V Londonu želi ponoviti dosežek iz olimpijskih iger v Pekingu leta 2008, ko je poleg zlata v teku na 100 metrov slavil še v teku na 200 metrov in v štafeti na 4 X 100 metrov.

Po zmagi si je pa privoščil tudi primerno zabavo in to kar s tremi predstavnicami švedske rokometne reprezentance! V njegovi hotelski sobi naj bi se 'dogajalo' vse do treh zjutraj. Družbo pa so mu delale: Ulrika Agren, Isabelle Gullden in Jamina Roberts.

Ne more brez 'twittanja'

Bolt pa je še eden od tistih, ki vse pomembnejše dogodke nemudoma objavi na Twitterju. Tudi torkart je bilo tako. Po zabavi se je namreč prijavil v svoj Twitter račun in objavil to fotografijo. 
Okoli 16. ure pa je napisal: „Zbujen sem in pripravljen na nov začetek!“ Potem je še dodal: „Pripravljam se na podelitev medalj in se moram zahvaliti svojemu frizerju – hvala Maurice Smith!“

Bolt je nedvomno zabaven … Na stezi in tudi na spletu!