Zvezde

Se bo Ana Dolinar ločila od svojega moža?

B.P. / Lady
22. 5. 2015, 12.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Pravijo, da Amorjeve puščice nenehno švigajo in zadenejo tudi koga takšnega, ki živi na videz lepo družinsko življenje. Igralka Ana Dolinar je sicer še vedno poročena z režiserjem Sebastijanom Horvatom, v katerega se je pred leti zaljubila med vajami za predstavo Pomladno prebujenje in zaradi njega takrat zapustila rokerja Gregorja Skočirja.

Revija Zvezde

arhiv Lady

Zdaj pa so nam bližnji kolegi para Dolinar-Horvat za Lady povedali, da se krha tudi njun odnos. Na snemanju nanizanke Ena žlahtna štorija se je Ana namreč zagledala v člana kreativne ekipe, po naših informacijah v enega od snemalcev, s katerim sta se baje ujela že na začetku snemanj.

Stvar je menda že tako očitna, da zaljubljenca tega pred kolegi ne skrivata več in si naklonjenost ter zaljubljene poglede izkazujeta kar pred ekipo. Vse skupaj naj bi se bilo zgodilo na začetku snemanja serije, ki je med Slovenci tako priljubljena, da na Planet TV že napovedujejo novo sezono. To pomeni, da se bosta lahko Ana in njen novi fant še naprej srečevala tako zasebno kot v službi. Vprašanje je le, kako se bo končala Anina zgodba z možem, s katerim imata hčerko Ronjo.

arhiv Lady