Zvezde

In & Out tik pred razpadom

Roman Turnšek / Lady
5. 5. 2015, 13.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Verjetno marsikateri oboževalec ali oboževalka niti v sanjah ni pričakoval, da utegnejo biti fantovski skupini In & Out šteti dnevi. Na glasbenem prizorišču so se namreč pojavile govorice, da naj bi se fantje, katerih poti so se združile v oddaji X faktor, razšli!

osebni arhiv Tima Koresa

Potem ko jih je lani zapustil prvi od štirih članov, Lovro, je skupina uspešno delovala naprej kot trio. Zato je zdajšnja novica o razpadu še toliko bolj nepričakovana. Skupina je sicer za zdaj še skupaj, vendar je vprašanje, kako se bo zgodba razpletla.

»Res je, v zadnjem času ne nastopamo, saj imamo nekakšen odmor, čeprav uradno še obstajamo. Vzroki so povsem zasebni, zato o njih ne želim govoriti, pa tudi ne bi bilo korektno, saj smo navsezadnje trije in bi moral povedati svoje vsak od nas, tako da se mi zdi prav govoriti le zase in v svojem imenu, ne pa tudi v Lukovem in Tonijevem,« pravi Tim Kores - Kori, ki sicer velja za medijsko najbolj izpostavljenega člana.

Izrecno poudarja tudi, da razlog za nastale razmere nikakor ni njegovo sodelovanje v oddaji Znan obraz ima svoj glas, kot bi marsikdo verjetno pomislil. »Glasbeno gledano je prišlo do trenutka, da vsak poskrbi zase. S Tonijem sva začutila, da je čas, da začneva ustvarjati svojo glasbo. Sam želim delati tudi solistično, predvsem v stilu modernega roka. Kljub temu in ne glede na vse pa je res, da sodelovanje v oddaji Znan obraz ima svoj glas zahteva precej časa in dela, pa četudi zgolj začasno,« dodaja.

Da fante vleče vsakega na svojo pot, bi bilo vsaj delno mogoče sklepati tudi iz tega, da Kori že snema svoj prvi samostojni singel s producentom Dejanom Radičevičem, ki s skupino ni povezan. Toda to vendarle še ne pomeni, da je skupina razpadla. Kdaj bo torej znanega kaj več o nadaljnji usodi skupine? »Prihodnost je ta trenutek še neznana in tudi ni mogoče govoriti kar koli konkretnejšega. Tudi sami še ne vemo, kaj in kako, tako da bo za naprej treba počakati in videti, kaj prinese čas,« še pravi Kori.