Zvezde

Peter Klinc ne skriva nove ljubezni

L.Ž. / Lady
6. 4. 2015, 22.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Pred približno letom dni je nekdanji mister Slovenije Peter Klinc priznal, da se razhajata z lepo Ljubljančanko Uršo, o kateri je bil prepričan, da je ljubezen njegovega življenja. Ker je pred njo verjel, da bo večno trajala ljubezen s prelepo ukrajinsko plesalko Nadiyo Bychkovo, je bilo jasno, da bo minilo kar nekaj časa, da si fant po dveh slabih izkušnjah zaceli srčne rane.

Facebook

Ali so bile krive nesrečne ljubezni ali iskanje novih izzivov, da je Peter zapustil Slovenijo, ni znano. Pomembnejše se zdi, da se v Abu Dhabiju, kjer si je našel občasen dom, dobro počuti in da je tam našel novo ljubezen!

Petrovo srce je tokrat ogrela lepa Beograjčanka Milica, ki so mu jo predstavile kolegice stevardese. Kajti postavni Dolenjec je med drugimi obveznostmi včasih tudi stevard na letalih družbe Etihad, ki je lani prevzela Air Serbio.

Milica in Peter za zdaj razvijata ljubezen na daljavo, saj ona v Beogradu še študira, on pa živi razpet med Slovenijo in Arabijo. Je pa nekdanji mister svojo lepotico že pripeljal na Dolenjsko, da je spoznala njegovo družino. Zelo lepo so jo sprejeli, še posebno zadovoljni pa so z njenim imenom, saj je Milica ime tudi Petrovi babici.