Zvezde

Neža Marolt že odšteva zadnje ure

T.M./Lady
2. 2. 2015, 10.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Neža Marolt, poročena Bračič, se je z največjim veseljem in samozavestjo postavila pred objektiv in ovekovečila svoj nosečniški trebušček.

Petra Nuzdorfer
Neža je v vsej svoji nosečniški lepoti stopila pred objektiv Petre Nuzdorfer, ki slovi po čutnih fotografijah bodočih mamic.

»Tega preprosto ne želiš pozabiti, čeprav sem zadnje mesece morala ležati, saj je naša deklica že predčasno želela na svet. Zdaj vsak dan odštevam ure, ko bo napočil čas, da z dragim odhitiva v porodnišnico. Sva v nizkem startu, vse je že pripravljeno in morda se bo najina hčerkica rodila, še preden boste objavili ta pogovor,« se je nasmehnila simpatična Neža in priznala, da je že pošteno neučakana.

Pred porodom pa se je odločila še za zabavo in s svojo navzočnostjo presenetila in v solze spravila prijateljico Jerico Zupan, ki je pred dnevi praznovala 30. rojstni dan. »Potrebujem velik odmerek smeha, da mi bo voda hitreje odtekla,« je duhovito pripomnila in upravičila navzočnost na svoji zadnji zabavi pred materinstvom, ki se ga tako zelo veseli.