Zvezde

FOTO: Razgaljeni zimski športniki

L.N./Lady
21. 1. 2015, 10.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Pri profesionalnih športnikih, ki se preizkušajo v zimskih disciplinah, je predvsem ženski del občinstva prikrajšan za to, da bi občudoval razgaljena telesa svojih favoritov. Na srečo pa lahko na družbenih omrežjih tu in tam naletimo tudi na fotografije, na katerih naši junaki smučanja, biatlona, smučarskih skokov, deskanja na snegu in drugih panog ponosno razkazujejo svoje mišice. Marsikomu ob pogledu nanje kljub nizkim zimskim temperaturam hitro postane toplo.

Facebook/Instagram

Robert in Peter
Ste mislili, da so drobni, a pogumni fantje, ki se spuščajo v prepad z večstometrskih skakalnic, presušeni, deški in telesno neatraktivni? Lahko vam zagotovimo, da se motite, kajti pod njihovimi kombinezoni se skrivajo izklesana telesa, ki jih nekateri brez zadržkov pokažejo, kot denimo naš letalec Robert Kranjec, drugi, med njimi tudi Peter Prevc, pa so skrivnostnejši in svoje oboževalke dražijo le s fotografijo golega hrbta.

Facebook/Instagram

Jure, Rok, Miha, Matic in drugi lepotci
Med zimskimi športniki so, če izvzamemo hokejiste, daleč najbolj oboževani zvezdniki belega cirkusa. Med slovenskimi smučarji je že od nekdaj največ mehkih kolen povzročil Jure Košir, ki za svoje mišice še vedno trdo gara. Tudi njegovi mlajši kolegi se potijo v telovadnicah in na strminah, da bi si pridobili dovolj mišične mase za uspešno sezono. Zato pa so uspešni tudi pri vzbujanju ženske pozornosti, kadar slečejo majice. Tisti s smislom za humor, eden takšnih je nedvomno Miha Kürner, se ob prijateljskem poziranju zagrabijo še za mednožje. Za piko na i pa poskrbijo preostali fantje, ki z napetim telesom in le v kopalkah burijo žensko domišljijo. Mišel Žerak, Žan Kranjec, Martin Čater, Matic Skube, Patrick Jazbec in Mitja Valenčič, dekleta so vam hvaležna. Tukaj pa je tudi mladi očka Rok Perko, mojster za hitre discipline in moške mišice.

Facebook

Jakov Fak
Iz leta v leto postaja njegovo telo popolnejše. Naoljena koža in napeti bicepsi, tricepsi in druga »mašinerija« bi marsikatero premamila v greh. Jakov se očitno ne zaveda svoje privlačnosti, saj je kljub odlični fizični pripravljenosti še vedno prikupno sramežljiv, toda takšen je menda le na prvi pogled.

Facebook

Žan Košir
Srebrni in bronasti olimpijec svoje zlato hrani le za izbrana dekleta, zato se, drage moje, postavite v vrsto, če se želite pogreti ob tem radiatorju. Vsekakor pa zna Žan dvigniti temperaturo s fotografijami, ki jih objavlja na Instagramu. Tako, malo v temi in zakrito, kar pušča prosto pot naši domišljiji.

Facebook/Instagram

Tim Kevin Ravnjak
Tale mladenič je najboljši dokaz, da je strup v majhnih stekleničkah. Tim Kevin Ravnjak ni le strupeno dober deskar v snežnem kanalu, ampak tudi strupeno hud fant, kar nam lahko zadnje čase potrdi le njegovo dekle. Oboževalke norijo zaradi njegovih mišic in telesnih poslikav, ki jih Velenjčan samozavestno razkazuje. Sicer pa, kdo ne bi bil ponosen na takšen videz, še posebno če ti prinese vedno nove in nove navijačice.

Facebook/Instagram

Filip Flisar
Med zapeljivimi in seksi zimskimi športniki je tudi zgovoren, duhovit in navihan Štajerec. Filip Flisar ima za vsak letni čas svoj atribut. Pozimi navdušuje s pogumom na vratolomnih smučarskih stezah, poleti v kopalkah in mišicah, vseskozi pa so v ospredju njegovi brki, ki presenetljivo vznemirjajo marsikatero žensko.

Facebook/Instagram