Zvezde

Jasna Kuljaj je noseča!

SJ / Lady
3. 11. 2014, 12.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Voditeljica Jasna Kuljaj je pred kratkim javno razkrila svojo več mesecev skrbno varovano skrivnost, in sicer, da bo prihodnje leto postala mamica! Iz virov, ki so ji blizu, smo izvedeli, da naj bi imela ljubka nosečnica rok za porod februarja.

Metka Skrt Photography

Februarja bo postala mamica

Čeprav je bila Jasna na malih zaslonih vedno zelo zgovorna, pa je znana po tem, da pri svojem zasebnem življenju raje pusti kakšno vprašanje brez odgovora. Kljub temu smo lahko skozi leta spremljali njene ljubezenske zveze, ki so bile včasih bolj, drugič manj burne. Zaradi nekaterih spremljevalcev se je znašla celo na naslovnicah revij. Zadnjo zvezo, ki traja že dobro leto, ni želela prav dosti komentirati, vendar njeni prijatelji pravijo, da je Sašo Lalović izjemno prijeten fant, s katerim imata dobro zvezo. Menda je Sašo do Jasne zelo pozoren, jo razvaja in ne skriva tega, da jo ima zelo rad. Ali sta otroka načrtovala ali ne, nam ni uspelo izvedeti, vsekakor pa naj bi se Jasna nosečnosti izjemno razveselila. In tako zdaj redno hodi na redne ginekološke preglede. Njena teža se menda ni kaj dosti spremenila, saj je še vedno vitka, edino trebušček pridno raste. Njeni bližnji se strinjajo, da jo je nosečnost zelo polepšala, pa tudi umirila. Sicer pa je imela v zadnjem času precej dela v zvezi s svojim cvičkom, še vedno tudi vodi prireditve, se ukvarja z nepremičninami, pa tudi s turističnimi vodenji po Ljubljani. Mi pa seveda zdaj čakamo, da bo napovedala poroko. Njeni prijatelji sicer pravijo, da nikoli ni govorila o tem, da bi bila poroka njena velika želja, zato tudi ne pričakujejo, da bi šla pred porodom še do matičarja. Ali pač?

Spodaj si lahko ogledate njene imitacije. Zase sicer pravi, da ni imitatorka, ampak mora lik začutiti: "Jaz moram nekje v duši imeti rada in Heleno in La Toyo, sicer mi ne bi ratalo."