Vreme

Padavine bodo ponehale, postopno se bo zjasnilo

STA
5. 11. 2013, 18.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Popoldne bodo padavine oslabele in do večera ponehale. V zahodnih krajih se bo jasnilo. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja. Temperature bodo od 7 do 12, ob morju do 16 stopinj. Ponoči se bo postopno razjasnilo, veter se bo polegel, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Jutri bo delno jasno, več oblačnosti bo le v severnih krajih. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 1 do 6, najvišje dnevne od 10 do 15, na Primorskem do 18 stopinj Celzija.

Napoved za sosednje pokrajine: Oblačno bo in deževno, na območju Alp bo snežilo do višje ležečih dolin. Popoldne bodo padavine od zahoda ponehale, ob severnem Jadranu bo zapihala burja.
Jutri bo večinoma sončno, le na območju Alp bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi plohami.

Vremenska slika: Nad severnim Sredozemljem in severnim Balkanom je ciklonsko območje. Od severovzhoda priteka k nam nekoliko hladnejši in še vedno dokaj vlažen zrak.

Obeti: V četrtek bo večinoma sončno, popoldne pa se bo oblačnost na zahodu spet povečala. Zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla.

V petek bo v vzhodni Sloveniji še deloma jasno, drugod pa bo pretežno oblačno. Na zahodu bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodni veter.