Uboga žival

Video: Avtobus med vožnjo dobil novega potnika

M.G.
16. 6. 2024, 12.13
Posodobljeno: 16. 6. 2024, 12.17
Deli članek:

Potniki na avtobusu mestnega prevoza na Rhode Islandu so ta teden med vožnjo dobili nenadejanega dodatnega potnika, ko je jelen skočil skozi vetrobransko steklo avtobusa, voznik pa je mirno nadaljeval vožnjo do prvega primernega mesta za ustavitev.

Profimedia
(slika je simbolična)

Incident, ki se je zgodil v ponedeljek je v objektiv ujela varnostna kamera javnega prevoza Rhode Islanda (RIPTA). Prikazuje jelena, ki skoči z ulice naravnost v vetrobransko steklo avtobusa in pristane v avtobusu. "V ponedeljek je jelen nepričakovano trčil v avtobus podjetja RIPTA, ki je vozil po aveniji Warwick v mestu Warwick," je v izjavi za Fox News Digital dejal Christopher Durand, začasni izvršni direktor RIPTA.

Policija je sporočila, da je bilo med dogodkom na avtobusu šest potnikov, od šestih pa so morali dva zaradi poškodb zaradi razbitega vetrobranskega stekla oskrbeti v lokalni bolnišnici. Kljub nepričakovanemu dodatnemu sopotniku je iz posnetka razvidno, da je voznik mirno nadaljeval z vožnjo, dokler se ni lahko varno ustavil, da bi ocenil situacijo. Jelen na žalost ni preživel nesreče in je podlegel poškodbam, poroča lokalna postaja WPRI.

Durand je voznika avtobusa pohvalil za njegovo prisebno ukrepanje. "Želim pohvaliti našega voznika avtobusa RIPTA, Leocadia Hernandeza, za njegov zgleden odziv na to edinstveno situacijo. Njegova budnost in zbranost pod pritiskom sta zagotovila varnost vseh potnikov. Ta incident poudarja predanost in strokovnost naših voznikov pri ohranjanju najvišje ravni varnosti in skrbi za našo skupnost," je dejal Durand.