Tragično

Dva umrla pri Varaždinu ob padcu štirikolesnika v reko

M.G.
12. 4. 2024, 10.51
Posodobljeno: 12. 4. 2024, 11.01
Deli članek:

V Tuhovcu pri Varaždinu se je včeraj zgodila usodna nesreča za dva moška, ki sta s štirikolesnikom zaradi neprilagojene hitrosti padla v reko Badnjo.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Včeraj okoli 20. ure se je v Tuhovcu pri Varaždinu zgodila nesreča, v kateri sta umrli dve osebi. Po podatkih policije sta se moška, ​​stara 33 in 39 let, s štirikolesnikom vozila po sprehajalni poti ob reki izven naselja Tuhovec, v smeri proti kraju Retkovac. Zaradi neprilagojene hitrosti in slabega stanja makadamske ceste je voznik izgubil nadzor nad štirikolesnikom in pristal v strugi reke Badnje, pri čemer sta oba, 33- in 39-letnik umrla. Na kraj dogodka so prišli gasilci Prostovoljnih gasilskih društev Varaždinske Toplice, Tuhovec, Leskovec in Grešćevina, ki so pomagali pri reševanju in izvlekli vozilo.

Smrt obeh moških je na mestu nesreče potrdila zdravnica Zavoda za urgentno medicino Varaždinske županije. Po odredbi županijske državne tožilke so trupli prepeljali na oddelek za patologijo Splošne bolnišnice Varaždin, kjer bodo opravili obdukcijo. Policisti še preiskujejo vse podrobnosti tega neljubega dogodka.