Pogoltnila fekalije

FOTO: Mislila je, da je le luža, a je zgrmela v kanalizacijo

R.T.
15. 3. 2023, 20.21
Posodobljeno: 15. 3. 2023, 20.29
Deli članek:

Laura Gerber iz britanskega Watforda bo še dolgo pomnila zadnjo nedeljo.

Facebook/Laura Gerber
En napačen korak, pa je končala v kanalizaciji.

Svojo nedeljsko »dogodivščino,« ki jo je dokumentirala tudi s fotografijami, je opisala na družabnem omrežju. Vse skupaj se je odvilo malo po 2. uri ponoči, ko je Gerberjeva izstopila iz avtomobila. Kar je bilo videti kot manjša luža, v katero je brezskrbno stopila, se je izkazalo za kar tri metre globoko luknjo. Padla je naravnost v kanalizacijo.

»Stopila sem korak nazaj, da bi iz avtomobila izstopila še ena oseba, in padla naravnost v luknjo. Med padcem sem ob rob udarila s hrbtom in se huje poškodovala,« je opisala ter nadaljevala, da je končala pod vodo, a se je nekako uspela obdržati nad gladino, da je lahko hlastala za zrakom. Mislila je, da je »to konec.« Na srečo je premogla dovolj moči, da se je izvlekla na površje. »To bi se lahko zgodilo otroku,« je poudarila. Pojasnila je še, da se ob rob ceste na srečo ni udarila z glavo, sicer bi lahko izgubila zavest.

»Pod vodo je bila njena celotna glava, pogoltnila je odplake,« je za časnik Watford Observer pojasnil njen partner Jason Topping, ki je poudaril, da bi kaj kmalu lahko ostal brez punce. »Z rokami je prijela za rob in po čudežu uspela izplezati.«

Gerberjeva je pristala v lokalni bolnišnici, kjer so jo zdravniki testirali za leptospirozo, boleznijo, ki se prenaša z urinom prostoživečih in domačih živali ter je lahko smrtno nevarna. V ponedeljek je bruhala, njen želodec je zavračal vsako hrano. »Še nikoli nisem videl, da bi ženska tako bruhala,« je izpostavil Topping. Morala je nazaj v bolnišnico, kjer je ostala tudi v torek. Njeno trenutno zdravstveno stanje ni znano.