Iskalna akcija

Jovana je v skrbeh: Dragan in njegova hčerka Milica sta izginila

R.T.
16. 2. 2023, 11.46
Posodobljeno: 16. 2. 2023, 14.46
Deli članek:

V Srbiji preživlja tesnobne trenutke Jovana Jelenković, saj ne ve, kje se nahajata njen partner in njegova hči. V skrbeh je tudi mama deklice.

Facebook
Dragan in Milica sta bila včeraj na poti iz Beograd v Zaječar.

Dragan Daničić in šestletna Milica sta se v sredo okoli 14.30 iz Beograda napotila proti Zaječarju, ki je slabih 250 kilometrov oddaljen od srbske prestolnice. Peljala sta se s terenskim vozilom modro-sive barve znamke Hyundai.

Jovana dopušča možnost, da sta odšla po stranskih poteh in da sta se mogoče kje zadržala. Govorila sta, da si želita ogledati slapove. Kamere so ju dejansko posnele pred restavracijo v bližini slapa Lisije v naselju Strmosten, torej že v bližini Bora in Zaječarja. Ker restavracija ni bila odprta, sta odšla naprej. Kam, še ni znano. Po dogovoru bi sicer morala okoli 19. ure prispeti v Zaječar, kjer ju je čakala Draganova nekdanja partnerka Marija, Miličina mama. Dragan pa od 17. ure ni bil več dosegljiv na telefon.

Okoli polnoči je Marija poklicala policijo in sporočila, da pogreša partnerja in hčerko. Policisti so takoj pričeli z iskalno akcijo. Potrdili so, da so ju nazadnje videli na cestninski postaji Markovac. Trenutno ugotavljajo, kje vse sta se vozila. Tudi oni dopuščajo možnost, da sta obtičala na težje dostopnih terenih v bližini Bora ali Zaječarja.