Posestvo

Nov namig v primeru izginule Madeleine McCann

L.K.
26. 6. 2021, 16.34
Posodobljeno: 26. 6. 2021, 16.34
Deli članek:

Ograjeno in dobro varovano posestvo ...

Profimedia
Madeleine McCann je iz apartmaja v portugalskem letovišču Praia da Luz izginila leta 2007.

Preiskovalci, ki delajo na primeru izginule britanske deklice Madeleine McCann, preiskujejo nov namig, poročajo britanski mediji.

Med ponovnim zaslišanjem naj bi namreč Dieter Fehlinger, oče nekdanjega dekleta glavnega osumljenca, Christiana Brücknerja, omenil posest na Portugalskem, ki pripada njegovi hčerki Nicole Fehlinger.

Madeleine je iz apartmaja v portugalskem letovišču Praia da Luz izginila leta 2007. V času dekličinega izginotja je z Brücknerjem na Portugalskem živela Fehlingerjeva. Za omenjeno posestvo, ki je od omenjenega letovišča oddaljeno približno 60 kilometrov, ni vedel nihče drug, je še povedal Fehlinger. Varovali naj bi ga trije anatolski ovčarji.

Šlo naj bi za 5000 kvadratnih metrov veliko ograjeno posestvo, je še razkril.

Fehlingerjeva naj bi v tistem času delala s težavnimi nemškimi mladostniki. Preiskovalci je ne sumijo, da je karkoli imela z dekličinim izginotjem. Kolikor je znano, sta z Brücknerjempar bila dve leti.

44-letni Nemec, ki je glavni osumljenec v primeru izginotja Madeleine McCann in obsojen pedofil, trenutno prestaja zaporno kazen zaradi posilstva.