Tomaš Repka

Nekdanji reprezentant v zaporu, ker je bivšo ženo oglaševal kot prostitutko

R.T.
1. 6. 2019, 14.00
Deli članek:

Nekdanji češki nogometni reprezentant Tomaš Repka je v noči na sredo preživel prvo noč v zaporu.

Profimedia
Tomaš Repka na sodišču.

Češki fotografi so ga pričakali pred zaporom na obrobju Prage. 45-letni Repka, nekdanji odlični obrambni igralec Sparte iz Prage, West Hama in Fiorentine, pa je brez besed odkorakal prestajanju zaporne kazni naproti.

Konec februarja so ga obsodili na dveletno zaporno kazen. V izrek kazni so vključili dve obsodbi. Prvo si je prislužil, ko so ga tretjič ujeli med vožnjo v alkoholiziranem stanju. Druga je povezana z maščevanjem nekdanji ženi Vladki Erbovi. Playboyeve zajčice Katerine Kristelove, s katero je Repko trenutno v zvezi.

Profimedia
Vladka Erbova od bivšega moža zahteva tudi povrnitev premoženjske škode.

Tomaš Repka že na igrišču ni mogel kontrolirati svoje agresije, vzkipljiv je tudi v osebnih vezah. Prva žena Renata, s katero ima dva otroka, ga je leta 2011 zasačila v objemu manekenke Vladke Erbove, češke Halle Berry. Zveza z Erbovo je trajala do leta 2016, razšla sta se burno, z obeh strani so letele ostre besede. Repka pa je skoval še perfidno maščevanje. Na spletu je uporabil njeno fotografijo in objavljal oglase, v katerih je prikazal, da Erbova ponuja seksualne storitve. Obenem je brez njene vednosti prodal avto, ki je bil v njeni lasti.

Profimedia
Tomaš Repka in njegova trenutna partnerka, televizijska novinarka Katerina Kristelova.

Repka se je sicer na kazen pritožil, sodišče pa jo je zavrnilo.

Profimedia
Renata Repkova se z bivšim možem srečuje na sodišču zaradi skrbništva.