Dvojnica

FOTO: Je to sploh Melania? Poglejte barvo las, prečo, opravo … Mar ni videti težja?

J.P.
29. 8. 2018, 10.02
Deli članek:

Teoretiki zarote so si še enkrat več dali duška. Pravijo namreč, da je ameriškemu predsedniku družbo spet delala dvojnica.

Profimedia
To ni prvič, da se je istovetnost prve dame znašla pod vprašajem (fotografija je arhivska).

Ko sta se z Donaldom Trumpom 24. avgusta odpravila v Columbus v ameriški zvezni državi Ohio, sta v središču pozornosti bili njena oprava in pričeska. Iz bizarnega razloga.

Vrsta nepravilnosti

Melania Trump je nosila enobarvno opravo s pikčasto bluzo in nepogrešljivimi sončnimi očali. Teoretiki zarote pa domnevni dvojnici očitajo, da jo je "pokronala" z opravo in nekaj nepravilnostmi ter se tako razkrila.

Napačna sta barva las in preča – bili naj bi temnejši, preča pa drugje kot običajno –, napačna je bluza, napačen zgornji del in ovratnik, logotip na sončnih očalih, naštevajo. Drugi so se obregnili ob držo, pozo in težo – oseba, ki naj bi se izdajala za prvo damo Združenih držav Amerike, je od dejanske težja za 10 kilogramov, se zaklinjajo, kar naj bi bilo razvidno z njenega bolj okroglega obraza. Pa še nekaj: rokovala naj bi se bolj vzneseno, kot sicer.

To ni prvič, da se je istovetnost prve dame znašla pod vprašajem. O tem se je govorilo na vrhu Nata julija v Bruslju ter oktobra lani na trati pred Belo hišo.