Nove informacije

Mož pokojne modne ikone o demonih, ki so jo poslali v smrt

J.P.
7. 6. 2018, 09.47
Posodobljeno: 22. 6. 2018, 10.43
Deli članek:

Spregovoril je mož modne oblikovalke, ki si je v torek vzela življenje.

Profimedia
Kate in Andy Spade

55-letna modna oblikovalka Kate Spade si je predvčerajšnjim v svojem domu v New Yorku vzela življenje.

Demoni

"Mučila sta jo depresija in tesnobnost. Aktivno je iskala pomoč in pri zdravljenju njene bolezni, ki terja preveč življenj, sodelovala zdravniki. Govorila sva na večer pred njenim samomorom. Slišati je bila srečna. Ni bilo zaznati, kaj namerava. To je bil popoln šok. Jasno je, da ni bila na delu ona, ampak demoni, s katerimi se borila," je Andy Spade povedal za The New York Times in dodal, da je tako njemu kot njuni 13-letni hčerki Frances zlomila srce. 

Profimedia
Blagovna znamka in imidž sta bila bolj pomembna od počutja.

Vsak zase

Spade je priznal, da sta z ženo že nekaj časa živela ločeno. "Zadnjih 10 mesecev sva živela vsak zase, a je bilo med nama le nekaj ulic. Hčerka je živela z obema, videvali ali slišali smo se vsak dan," je dejal. "Skupaj smo obedovali in hodili na počitnice. Hčerka je bila najina prioriteta. O ločitvi sploh nisva govorila. Bila sva najboljša prijatelja, ki sta skušala razdelati težave na najboljši možni način. Skupaj sva bila 35 let. Ljubila sva se, a sva potrebovala malo premora."

O njenih domnevnih težavah z alkoholom, o katerih je govorila njena sestra in poročal TMZ, ni govoril. TMZ je sicer poročal tudi, da se je Andy hotel ločiti od žene.