Dramatična tekma

FOTO: Vprašal, koliko so realovci plačali sodnika

T.L.
12. 4. 2018, 08.04
Posodobljeno: 12. 4. 2018, 09.08
Deli članek:

Tekma med Real Madridom in Juventusom je razgrela navijaška čustva.

Profimedia
Buffon in soigralci po sodnikovi odločitvi o enajstmetrovki.

Znani so štirje polfinalisti nogometne lige prvakov: po Romi in Liverpoolu sta to še Real Madrid in Bayern. Na tekmi med Real Madridom in Juventusom, ki mu je uspel skoraj nepričakovan podvig, ko jim je skoraj uspelo zmagati s 3:0 proti Realu in izenačiti izid predhodne tekme, se je odvijala prava drama, ki je znova dokazala, da je treba tekmo odigrati do zadnje sekunde in da je do zadnje sekunde mogoče vse. 

Po dosojeni enajstmetrovki Realu, ki je kraljevski klub tudi odpeljala v polfinale lige prvakov, so družbena omrežja zagorela. O sodnikovi odločitvi za enajstmetrovko ima vsakdo svoje mnenje, jasno pa ga je med drugimi izrazil tudi nogometaš Juventusa Giorgio Chiellini, ki ga je kamera ujela, kako na zelenici realovce sprašuje, koliko so plačali sodnika. Tudi kasneje Chiellini ni spremenil svojega mnenja o načinu, na kakršnega je Real zmagal. "Ne bi smeli biti presenečati, lani je skozi to šel Bayern Munich, letos pa je prišel na vrsto Juventus," je o sodniški odločitvi za enajstmetrovko po tekmi dejal Chiellini

Zaradi geste in besed, ki jih je Italijan "navrgel" proti realovcu Raphaelu Varanu in klub obtožil, da je podkupil sodnika, lahko branilca doleti kazen ali celo suspenz, piše Football Italia.

Poglejte si še nekaj odzivov.