Instagram predsednik

»Barbiko« Pahorja opazila tudi Evropa

B.K.
20. 2. 2017, 08.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Pahorjevo prisotnost na instagramu je opazila tudi Evropa. Portal politico.eu se je tako danes osredotočil na medijsko prezenco našega predsednika.

Instagram
Borut Pahor s tetoviranim delfinčkom

Melania Trump ni edini fotomodel iz Slovenije, ki se pojavlja na prvih straneh medijev, poroča portal politico.eu, ki je našega predsednika danes vzel pod drobnogled. Borut Pahor, ki je v mladih letih služil denar s poziranjem, si je s strani sodržavljanov prislužil vzdevek »Barbika,« njegove fotografije na družbenem omrežju instagram pa so zagnale satiričen trend poimenovan #boruting, pišejo avtorji portala.

V novici, v kateri med drugim navajajo javnomnenjske raziskave po katerih naj bi bil Pahor ponovno izvoljen na oktobrskih volitvah, so našle mesto tudi nekatere fotografije, ki jih je predsednik objavil na instagramu. Med ostalimi tudi izvorna #boruting fotografija Pahorjevega domotožja, fotografija na kateri mu vizažistke pripravljajo make-up in fotografija, na kateri v družbi slovenskih rock glasbenikov igra bobne. Fotografije spremljajo sarkastični komentarji.