Prvič po ločitvi v javnosti

Utišala govorice, da tehta le še 34 kg in pokazala drugačno podobo

K.A.
20. 2. 2017, 08.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Po težki ločitvi od Brada Pitta se je hollywoodska igralka Angelina Jolie znova pojavila v javnosti.

Profimedia

Hollywoodska igralka Angelina Jolie se je po dolgem času le pojavila v javnosti. V Kambodži je predstavila svojo novi film z naslovom "First they killed my father". Angie se je podpisala pod režijo in scenarij, film pa govori o tragični usodi igralkine prijateljice Loung Un, ki je v času vojne v Kambodži izgubila celotno družino. "Želela sem se osredotočiti na ljubezen, družinske vrednote in lepoto te države. Želela bi razumeti kaj vse so morali izkusiti starši mojega sina Maddoxa, ki sem ga pred leti posvojila v tej državi," je za Daily Mail vzhičeno dejala Angelina, ki vsako leto obišče Kambodžo, pred časom pa so jo razglasili tudi za častno državljanko.

Spregovorila je tudi o ločitvi, a je bila zelo redkobesedna. "Za nami je težko obdobje, o tem ne želim veliko govoriti. Lahko le rečem, da bomo vedno ostali družina in to je edino, kar je v tem trenutku pomembno."

Profimedia
Angelina Jolie se je končno pojavila v javnosti.

V zadnjem času so o lepi igralki krožile številne govorice, ameriški mediji pa so namigovali, da ima le še 34 kilogramov in da jo je ločitev od Brada Pitta povsem dotolkla. No, v Kambodži je s svojo podobo zanikala takšne govorice, saj je naravnost žarela, njen spočit obraz pa je ves čas krasil prešern nasmeh. Govorice o shirani in povsem shujšani Angelini so se tako izkazale za povsem napačne, zdi pa se, da je konec tudi z medijskim molkom, saj jo čaka promocija novega filma.