Presenečenje

Predsednik Borut Pahor bo počastil medijsko legendo

bp
19. 2. 2017, 18.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Le še teden nas loči od podelitve novih slovenskih medijskih nagrad žarometi, na kateri bo med drugim častni gost predsednik države Borut Pahor.

Mare Vavpotič / M24.si
Z rdeče preproge na Berlinalu se bo na rdečo preprogo žarometov podal predsednik države

Žarometi so nagrade tistim, ki so bili v preteklem letu v medijih najbolj obsijani ter so jih gledalci, poslušalci, medijski ustvarjalci, poznavalci in strokovnjaki najbolj opazili. Prav tako je končno odločitev, kdo bo prejel žaromet za družbenoodgovorni projekt leta in najbolj čislanega – za medijsko legendo, sprejelo uredništvo revije Vklop. Nagrado večera medijska legenda bo podelil predsednik Borut Pahor. »Zelo smo ponosni, da se je gospod predsednik odzval našemu vabilu. S to nagrado se bomo poklonili prejemniku za njegovo preteklo delo, dosežke in prispevek v slovenskemu medijskemu prostoru, zato je to pravzaprav najbolj žlahten žaromet in prav je, da ga prejemnik dobi iz pravih rok,« je povedala Marjana Vovk, odgovorna urednica revije Vklop.

STA
Borut Pahor se na medijske nagrade vrača po 10 letih.

Medijska legenda je pravzaprav najbolj žlahten žaromet in prav je, da ga prejemnik dobi iz pravih rok.

Razkrivamo dva nastopajoča

Znano je, da bo podelitev polna zanimivih točk, nastopov in presenečenj, ki nikogar ne bodo pustili ravnodušnih. Eden od takšnih, ki bo nastopil na prireditvi, je tudi nominiranec za žaromet v kategoriji »glas leta« Jan Plestenjak, ki se bo predstavil v popolnoma drugačni luči. Takšni, kot ga do zdaj še nismo imeli priložnosti videti. Oder pod žarometi pa bo zasedel še en nominiranec za »glas leta«, in sicer vse bolj priljubljeni raper Nipke, za piko na i pa se jima bodo na odru pridružili še državni, evropski in svetovni prvaki v hip-hopu – eni in edini The Artifex. Kaj so pripravili, kako bo vse skupaj videti ... pustite se presenetiti.