Poplave

VIDEO: S človeško verigo rešili žensko iz deroče vode

R.T.
1. 8. 2016, 15.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Minulo soboto se je na območju ameriške zvezne države Maryland v ZDA razdivjalo hudo neurje v katerem sta življenje izgubili najmanj dve osebi. Približno 120 ljudi so morali reševati, med njimi tudi neko žensko, ki je ostala ujeta v avtomobilu sredi deroče vode.

You Tube screenshot

Najmanj štirje možje so se rokami povezali v človeško verigo in poskušali rešiti prestrašeno žensko iz avtomobila, ki je ostal ujet v deroči vodi in blatu.

Domačinka Sarah Arditti je na Facebooku objavila video posnetek, ki prikazuje, kako je ženska z avtomobilom zavozila v naraslo vodo, ki jo je sprva nameravala kar prevoziti. Ljudje so jo s klici začeli nagovarjati, naj čim prej izstopi iz avtomobila, ona pa jim je odgovorila, da ne more odpreti vrat. Kričali so, naj poskuša zlesti iz avtomobila skozi okno.

Ko je bilo že videti, da se bo vse skupaj slabo izteklo, so štirje možje naredili človeško verigo, eden od moških, pa se je prebil dovolj blizu avtomobila, da je žensko rešil. Uspelo ji je zlesti skozi okno, moški pa jo je prestregel v naročje. Drugi so potem oba skupaj povlekli na varno.

V osrednjem delu zvezne države Maryland je neurje povzročilo veliko materialno škodo, še piše Daily Mail.