Svet

Besen navijač zažgal BMW?

uk
24. 12. 2015, 16.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Željku Telincu (40), ki je trenutno pod preiskavo Uskoka zaradi primera Saloon, je včeraj neznanec zažgal avtomobil. Gre za maščevanje?

Facebook
Je to rezultat maščevanja?

Željku so na zagrebški Savici zažgali avtomobil BMW 7. Željko je sicer lastnik nočnega kluba Urnebes. Na kraj požiga so hitro prišle gasilske enote in požar pogasile, vendar je bila škoda že narejena. Avto je bil popolnoma uničen, zgorela je tudi prikolica, ki je bila v bližini in je v lasti podjetja Bendin. Ena od sosed je dejala, da je morda avtomobil šel nekomu na živce, ker je lastnik parkiral na dovozu za pešpot. Dodala je, da z družino Telinec ni imel nihče nobenih težav, kolikor ona ve.

Hrvaški mediji ugibajo, ali bi lahko bil požar povezan s preiskavo, ki jo vodi protikorupcijski oddelek policije. 

DRUGI POŽAR

Že pred časom je nekdo zažgal avtomobil drugi osebi, ki naj bi bil preprodajalec drog. Hrvaški mediji ugibajo, da bi lahko bil požar povezan s preiskavo, ki jo vodi protikorupcijski oddelek policije. Željko naj bi nelegalno najel kultni klub Saloon v Tuškancu. Poleg Željka naj bi bili v sporni posel vpleteni Ivica Lovrić, vodja zagrebške pisarne za izobraževanje, kulturo in šport, Josip Klemen, lastnik podjetja Klemm Security, in Dragotin Kosić, vodja podružnice Sportski objekti Zagrebačkog holdinga. Preiskava se dotika tudi poslovanja KK Cibona, zaradi transferja košarkarja Darija Šarića iz KK Zagreb. Po nepotrjenih informacijah naj bi Cibono ogoljufali za okoli 130.000 kun (približno 17.000 evrov).

BESEN NAVIJAČ?

Prav zaradi teh dejstev policija ne izključuje, da bi lahko bil razlog za požig avtomobila jeza zaradi košarkarskega kluba. Tudi hrvaški mediji ugibajo, ali je to morda delo kakšnega nezadovoljnega navijača, ki mu te poteze pač niso bile všeč. Seveda pa je možnost, da gre za popolnoma naključen požig dragega avtomobila. (uk)