Svet

Duševno bolan moški se je pretihotapil na kmetijo in začel pobijati živali

Tilen Pajek
22. 10. 2015, 19.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Poboj živali na eni od kmetij je pretresel prebivalce Trsta. Sprva je v mesto pobegli merjasec sprožil številne nasmeške, vendar nihče ni slutil, kaj se je v resnici zgodilo. Med žrtvami je tudi pes.

Twitter

Kot poroča tržaški časnik Il Piccolo, je neznani moški v predelu Trsta, imenovanem Borgo San Sergio, na kmetiji pobil več živali.

MERJASEC ZBEŽAL V MESTO

Z železno palico ali morda sekiro je napadel kunce, kokoši, race, ranil je tudi enega psa in se z orožjem lotil merjascev. Slednji so zbežali v mesto in med prebivalci sprožili veliko začudenja. Na spletu so se pojavili posnetki, ki kažejo, da se je pobegli prašič zatekel tudi v prodajalno časopisov. Tavajoče živali so ustrelili in uspavali z opravičilom, da so predstavljale nevarnost za prebivalce.

Storilec je napadel kunce, kokoši, race, psa in merjasce.

STORILEC V PRETEKLOSTI ŽE OBRAVNAVAN

Po prvih podatkih naj bi okrutno dejanje izvedel duševno bolan moški, ki se je pretihotapil na kmetijo in brezčutno začel pobijati. V preteklosti so moškega že obravnavali zaradi uboja več mačjih mladičev, na kmetijskih poljih pa je večkrat sprožil požare. Preiskovalci so na kraju zločina našli tudi psa, zaprtega v kletki. Z zlomljenimi kostmi se na intenzivni negi bori za življenje.