Svet

16-letnica seksala na plaži, prijatelji snemali in objavili na spletu!

K.S.
13. 7. 2015, 10.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Zgodilo se je v Italiji, na zabavi, na kateri so bili večinoma najstniki. Zabava, ki se je odvijala na plaži, se je zaključila na zelo ekspliciten način in posledično končala tudi na spletu.

Leggo

Tudi v sosednji Italiji so zabave na plaži selo priljubljene. Tako, kot se dogaja drugje po svetu, pa je tudi tu prisoten alkohol in razno razne prepovedane substance.

To, kar se je dogajalo pri La Speziji, pa je zdaj v rokah preiskovalcev, saj so vpletene mladoletne osebe.
Med zabavo se je nek parček oddaljil nekaj metrov v stran, nič nenavadnega, na pri pogled. Fant je legel na ležalnik, 16-letna punca pa na njega. Kmalu ga je začela oralno zadovoljevati in to kljub temu, da je bilo okoli njiju zelo veliko 'gledalcev'. Dekle se ni dalo motiti in se je enostavno skrivalo za dolgimi lasmi. Fant, ki naj bi imel le nekaj let več, pa si je obraz skrival z rokama.

s24

Množica najstnikov se je postavila okoli ležalnika in nekateri so dobesedno navijali. Kar nekaj pa jih je ven potegnilo mobilne telefone in so vse skupaj posneli in takoj poslali prek aplikacije whatsApp svojim prijateljem. Seveda se je posnetek razširil kot oljni madež in posledično se je vmešala tudi policija, ki vse skupaj trenutno raziskuje, obstaja namreč zelo velika verjetnost, da je bilo dekle pod vplivom drog. Videoposnetke (krožili so štirje) pa je policija že zasegla in raziskujejo tudi avtorstvo le teh.