Svet

Mislila je, da ji je slabo, v resnici pa ...

A.K.
20. 12. 2014, 17.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Gemma Armstrong je bila še prejšnji mesec v svojih bikini kopalkah, nato pa je imela nepričakovan porod, saj ni imela pojma, da je noseča.

Devetnajstletnica Gemma Armstrong iz Škotske je bila presenečena nad porodom svoje hčerke in to kar na domačih kopalniških tleh, saj sploh ni vedela, da je noseča. Mislila je, da trpi zaradi zastrupitve hrane in ker je čutila močne bolečine v trebuhu, je odšla v kopalnico na stranišče. Kmalu je začutila še močnejše bolečine in klicala na pomoč pri porodu kar v kopalnici. K sreči sta ji tašča in svakinja prihiteli na pomoč k rojstvu male Orle Degan.

Gemma pravi: »Pojma nisem imela. Prejšnji večer sem bila pokonci celo noč zaradi slabosti in mislila sem, da sem zbolela zaradi zastrupitve hrane. V ponedeljek zjutraj sem šla v službo, se vrnila domov popoldne, šla na stranišče in takrat je partnerjeva mama ugotovila, da sem noseča in mi pomagala pri porodu na njenih kopalniških tleh s pomočjo partnerjeve sestre.« V zadnjem trenutku pa so prispeli tudi rešilci, ki so mamico in dojenčico Orlo odpeljali v bolnišnico na pregled in ju tam zadržali še dva dni. Pravi, da ni vedela, da pričakuje dojenčka, ker ni izkusila niti enega običajnega znaka nosečnosti.
Čeprav sta novopečena starša še vedno v šoku, trdita, da sta zaljubljena v svoje malo presenečenje, kot jo ljubkovalno kličeta.