Svet

Bivša navijačica si je postregla s 15-letnikom

G.G.
6. 11. 2014, 11.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

47-letna Molly Shattuck naj bi fanta večkrat oralno zadovoljila in mu ponujala alkoholne pijače. Najstnik jo je prijavil policiji, ti pa so jo obtožili zaradi posilstva.

Bivša žena milijonarja Maya Shuttacka in navijačica Baltimore Ravensov je fanta »našla« na Instagramu, kjer sta se dogovorila za zmenek. Letos pomladi sta odšla v kino in se najstniško mečkala, v naslednjih dneh pa se ljubčkala med šolskimi odmori v njeni garaži.

V obtožnici ženi bogataša nadalje očitajo, da je med poletnimi vikendi večkrat najela hišo na plaži v ameriški zvezni državi Delaware in tja povabila svojega sina in njegove prijatelje. Med njimi je bil tudi njen najstniški ljubimec. Njegovemu očetu je obljubila, da mu ne bo dovolila uživanje alkoholnih pijač.

Policisti menijo, da je mladce kar nalivala z alkoholom. To pa še ni vse. Omenjenega najstnika je povabila, da gresta skupaj sprehajati psa. Nekaj časa sta ga res sprehajala, v bližnjem gozdičku pa je fantiču odprla zadrgo in ga oralno zadovoljila.

Zvečer se je zadeva ponovila in še »zaostrila«. Mamica je naga smuknila pod rjuhe dopoldne »napadanega« mladca in si spet postregla z njegovim korenjakom. Predlagala naj bi mu, da imata spolni odnos, če on to želi, a fant se je ustrašil in pobegnil iz sobe.

V naslednjih dneh mu je še težila po spletnih omrežjih, mladoletnik pa je raje obvestil policijo, ki je stopila v akcijo in prijela 47-letno Molly.