Svet

Nov škandal na britanskem dvoru

T.P.
8. 7. 2014, 07.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Vojvodinja Cambriška Kate Middleton je končno pokazala, da zna biti zelo ljubosumna. Njeno ljubosumje je privrelo na dan v trenutku, ko je princ William izrazil željo, da bi spoznal pevko Britney Spears.

Profimedia
Kate Middleton in princ William - foto 5

Tuji mediji so se razpisali o novem škandalu, ki pretresa britanski dvor. Tokrat se ni razburjala z alkoholom zasvojena Camilla, temveč je izbruhnila mlada mamica Kate Middleton, in sicer po tistem, ko si je njen mož, princ William, zaželel osebno spoznati pevko Britney Spears.

Princa William in Harry sta nameravala obiskati koncert plavolase pevke Britney Spears, vendar je vsaj Williamu veselo pričakovanje krepko zagrenila njegova žena Kate. Vojvodinja se namreč še vedno spominja govoric iz preteklosti, ki so namigovale na to, da sta si William in Britney pred leti pošiljala vroča elektronska sporočila. Za to, da je informacija prišla na dan, pa je poskrbela kar Britney, ki je o tem spregovorila v nekem intervjuju.

Kate je svojega moža na vse načine prepričevala, naj ne gre na koncert, a brez uspeha. Naposled se je spomnila velikega škandala, ki ga je povzročila objava njenih razgaljenih fotografij v medijih. Rekla mu je, da si ne želi še enega takega škandala, ki pa bi ga njegovo srečanje z Britney prav gotovo povzročilo. »Prepričana sem, da se bo tudi tvoja babica strinjala s tem, da je to zelo slaba ideja,« je še dodala na koncu in s tem svojega moža očitno odvrnila od nevarne namere.

Profimedia