Svet

Grozljivo: Morski pes ji je zasadil zobe v nogo

G.G.
2. 6. 2014, 13.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

22-letnico je med plavanjem ob obali Floride napadel morski pes. Rana je bila globoka, zato je bilo pomembno, da so jo prijatelji hitro spravili na kopno, tam pa so ji prvo pomoč nudili reševalci.

V nedeljo dopoldne je 22-letna Jessica Vaughn s prijatelji plavala ob obali Fort Lauderdalea na Floridi, ko je naenkrat začutila bolečino v nogi. "Dejala je, da jo je nekaj ugriznilo ali porezalo," je za lokalne mediji povedal njen prijatelj Kyle, ki je bil oddaljen le nekaj metrov. Klye pravi, da so najprej mislili, da se Jessica šali, nato pa so dojeli, da jo je res ugriznil morski pes in zajela jih je panika.

Ostali so toliko prisebni, da so Jessici pomagali do čolna in hitro odveslali do obale, kjer so ji prvo pomoč nudili reševalci, ki so jo tudi odpeljali do najbližje bolnišnice, tam pa so jo takoj operirali. Rana je bila globoka, saj je morski pes zasadil zobe vse do kosti.

Jessica, ki se preživlja kot natakarica, ima še dodatne težave, saj nima urejenega zdravstvenega zavarovanja. Ker bo račun njenega zdravljenja visok, so začeli njeni prijatelji že zbirati denar.