Svet

Resnična grozljivka! Za temi vrati našli štiri divje otroke

N.J.
21. 3. 2014, 18.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

V Parizu so policisti prišli na sled paru, ki je imel v stanovanju zaklenjene štiri otroke, in to od njihovega rojstva. Otroci ne hodijo, ne govorijo ...

Trije otroci, stari 6, 5 in 2 leti ter komaj 2-mesečni dojenček so bili, ko so jih policisti našli, podhranjeni, zaprti v eni sobi v grozljivih hienskih pogojih, poročajo francoski mediji. Malčki še nikoli niso bili zunaj sobe, najstarejši komaj hodi in še ne govori povsem, čeprav je star že 6 let. "Otroci so divji, odraščali so popolnoma sami," so sporočili preiskovalci. 

Policija je začela primer preiskovati, ko se je mati z dvomesečnim dojenkom konec februarja pojavila v bolnišnici, kjer je iskala nujno medicinsko pomoč. Preostali otroci niso bili še nikli izven stanovanja, ne v šoli in ne pri zdravniku, niti niso bili cepljeni. Starša, 33-letnega moškega in 27-letno dekle, oba brezposelna, je policija aretirala, otroke pa je prevzel tamkajšnji Center za socialno delo. Kot so sporočili, zaenkrat še niso našli dokazov, da bi starša otroke spolno zlorabljala.