Svet

Pripravite se: konec marca nam grozi propad

TP
20. 3. 2014, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Banke bodo zaprte, kreditne in debetne kartice ne bodo delale. Tisti brez hrane in denarja bodo umrli od lakote ali pa v boju za preživetje.

Agent ameriškega ministrstva za domovinsko varnost, čigar identiteta je zaščitena, je opozoril dopisnika ameriške radijske postaje Turner, da se bodo ZDA zrušile do konca marca 2014. Opozorilo, ki je bilo osebnega značaja, je radijski dopisnik takole povzel: »Banke bodo zaprte, kreditne in debetne kartice ne bodo delale. Tisti brez hrane in denarja bodo umrli od lakote ali pa takrat, ko bodo na silo želeli vzeti hrano tistim, ki jo bodo imeli.« Moški je še povedal: »Vem, kaj se bo zgodilo, dejstvo je, da to že dolgo načrtujejo in da mislijo skrajno resno. Na hitro bo prišlo do gospodarskega zloma. Niso nam povedali točnega datuma, a o tem govorijo zelo resno in lahko bi se zgodilo že do konca marca. Razglasili bodo izredno stanje, banke bodo ostale popolnoma brez denarja. Čim prej poberite ves denar iz bank in zapustite velika mesta, saj bo tam pekel, v katerem ne boste želeli biti, ko se to zgodi.«

Ali je v njegovih besedah kaj resnice in od kje mu podatki o tako resnem stanju ZDA preberite v današnji tiskani izdaji časopisa Svet24!